Wat mensen van onze escape room vinden

Escape room voor 2 tot 6 personen

Voor welk gezelschap is onze escape room bedoeld?

Onze escape room is geschikt voor gezelschappen van 2 tot en met 6 personen. Voor jong en oud. Denkers of doeners.

Vrienden

Samen met je vrienden iets doen? Maar geen zin in de cinema of bowlen? Escape binnen 60 minuten samen met vrienden!

Kleine teambuildings

Zin om met je collega's te escapen? En jullie vaardigheden op gebied van samenwerken op de proef te stellen? Ga met je collega's de uitdaging aan!

Verjaardag

Binnenkort jarig? En zin 60 minuten lang uitgedaagd te worden met je vrienden of familie? Puzzel tot de overwinning!

Vrijgezellen

Op zoek naar een vrijgezellenactiviteit? Lukt het jullie binnen 60 minuten te ontsnappen? Ontsnap nog één keer voordat je trouwt!

Waar is Rita?

Tijdens je bezoek aan het Escape Hotel betreed je verschillende vertrekken uit de jaren 80. En je probeert het mysterie achter de verdwijning van Rita Jacobs te ontrafelen. Verdwijnen jullie ook voor eeuwig in het hotel, of weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen?

 • 5 van de 5 sterren

  “Dit is dus wat een escape room moet zijn. Een goede beleving, een goed verhaal, goede puzzels. Zo een kamer is de beste reclame voor onze hobby.”

  De Milde Dictator
  De Milde Dictator
 • 4 van de 5 sterren

  “Het eerste wat opviel aan de kamer is dat er veel energie gestoken is in het neerzetten van de sfeer. De kamer ademt hotel uit, wat knap is gedaan en zoveel doet voor de beleving.”

  Moess
  Moess
 • 5 van de 5 sterren

  “Sfeervol hotel met uitdagende, goed ontworpen escape room. Puzzels passen goed bij het verhaal en er zijn verrassende wtf-momenten. Kudo's voor de makers.”

  prodigy
  prodigy
 • 5 van de 5 sterren

  “Geweldige ervaring in een authentiek en mysterieus Escape Hotel in België. Flexibele eigenaar, leuke puzzels en sfeervolle entree. Zeker een aanrader!”

  EscapEline
  EscapEline

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Het gebruik ervan is optioneel, maar wordt aangeraden voor optimale functionaliteit. Meer details vindt u in ons cookiebeleid.