Onze locatie

Onze escape room is gelegen in Geel (Kempen). Slechts 45 minuten verwijderd van Eindhoven. Vlakbij Mol, Turnhout, Kasterlee, Herentals, Meerhout, Westerlo, Retie.

Escape Hotel

Molseweg 2 2440, Geel België

Route naar Escape Hotel

Veelgestelde vragen

Zeker! Het aantal personen kan ter plaatse gewijzigd worden (maximaal 6 personen). Hiervoor hoef je geen contact op te nemen.

Om te zien of er nog een plekje is voor de escape room vandaag, check deze pagina!

We adviseren niet om te boeken voor zeven personen vanwege de beperkte ruimte en het aantal puzzels dat beschikbaar is. Het kan dan chaotisch worden en de ervaring kan eronder lijden. Als je echter nog steeds met zeven personen wilt spelen, kunnen we een uitzondering maken. Er wordt dan een extra toeslag van € 26 in rekening gebracht bovenop de prijs voor zes personen, wat neerkomt op een totaal van € 182. Houd er rekening mee dat je vooraf contact met ons moet opnemen om dit te regelen.

Wij hanteren verschillende starttijden voor onze escape room, namelijk om 10u, 12u, 14u, 16u, 18u, 20u en 22u.
Om ervoor te zorgen dat de escape room op tijd kan beginnen, willen wij je vriendelijk verzoeken om 15 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn. Op die manier hebben wij voldoende tijd om alles in gereedheid te brengen en om de nodige instructies te geven voordat de groep aan de escape room begint.
Mocht je onverhoopt te laat zijn, dan kan dit gevolgen hebben voor de beschikbare speeltijd. Om ervoor te zorgen dat de volgende groep op tijd kan beginnen, is het niet mogelijk om de starttijd te verplaatsen. Wij adviseren daarom om ruim op tijd aanwezig te zijn.

Wanneer je als zwangere vrouw deelneemt aan een escape room, is het mogelijk dat er schrikmomenten voorkomen. Indien gewenst, kunnen deze momenten worden weggelaten. Het is wel belangrijk om dit op voorhand te melden aan de gamemaster.

Onze escape room is niet specifiek ontworpen om eng te zijn. Wat als "eng" wordt ervaren, verschilt echter van persoon tot persoon. Onze escape room heeft geen acteurs en er is geen sprake van bloederige taferelen. Het is echter wel mogelijk dat sommige elementen van het spel zorgen voor een schrikeffect.

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom in onze escape room, maar dienen te worden begeleid door een volwassene. Vanaf 16 jaar mogen ze zelfstandig deelnemen aan het spel. Dit heeft te maken met de aanwezigheid van puzzels en andere elementen in de escape room.

Let op: alleen kinderen zonder begeleiding zijn niet toegestaan.

Er is parkeergelegenheid beschikbaar bij het grote bedrijfspand aan de overkant van onze escape room.

Een escape room is een interactief spel waarbij spelers verschillende raadsels en puzzels moeten oplossen om te ontsnappen uit een kamer of ruimte binnen een bepaalde tijdslimiet, meestal 60 minuten. Het doel is om als team samen te werken en de verborgen aanwijzingen en puzzels op te lossen om de uitgang te vinden voordat de tijd om is. Er zijn ook escape rooms die langer duren, zoals 70 minuten of zelfs tot 3 uur. Het is een uitdagende en spannende activiteit die geschikt is voor vriendengroepen, families en bedrijfsuitjes.

De duur van onze escape room is ongeveer 60 minuten. Mocht de groep op tijd aanwezig zijn, dan is het mogelijk om na afloop door te spelen. Houd er echter rekening mee dat hier wel een limiet aan verbonden is.

Ja, het is mogelijk om bij onze escape rooms een BEFEB voucher te gebruiken als betaalmiddel. Het enige wat je hoeft te doen, is de voucher meenemen en deze aan onze medewerkers te geven.

Als jouw BEFEB voucher bijna verloopt, dan adviseren wij om contact met ons op te nemen. In plaats van de voucher te laten verlopen, kun je deze namelijk inwisselen voor een cadeaubon. Op die manier kun je later alsnog bij ons komen genieten van een spannende escape rooms ervaring.

Wij bieden cadeaubonnen te koop aan, waarbij het bedrag vrij te bepalen is vanaf € 25.
Indien je geïnteresseerd bent, kun je meer informatie vinden op de pagina 'Cadeaubon'.

Indien je cadeaubon is verlopen, is het helaas niet meer mogelijk om deze in te wisselen. Zoals vermeld op de cadeaubon zelf en op onze website, zijn cadeaubonnen namelijk slechts één jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Wij adviseren daarom om de geldigheidsduur van de cadeaubon goed in de gaten te houden en deze tijdig in te wisselen.

Neem contact met ons op

Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op, via de onderstaande opties.
Voor last minute reserveringen van een escape room, kunt u de beschikbaarheden raadplegen op deze pagina.

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Het gebruik ervan is optioneel, maar wordt aangeraden voor optimale functionaliteit. Meer details vindt u in ons cookiebeleid.