Het verhaal

Het hotel gelegen in het gewest van Geel stamt uit 1950 en werd opgericht door Rita en Tijl Jacobs. In de decennia daarna is hun hotel uitgegroeid naar een viersterrenhotel. Het hotel was inmiddels zo beroemd, dat er maar gasten bleven komen. 1980 is Tijl overleden en een jaar later rond 18 september verdween Rita plots van de aardbodem.

Andre, de zoon van Rita en Tijl, heeft de deuren open weten te houden tot eind jaren 90. Sinds de verdwijning van Rita bleven de gasten weg. Ze hadden als klacht dat ze bonk- en spookgeluiden hoorden.

Andre heeft toen het hotel moeten sluiten voor gasten. Hij besloot wel om een conciërge in dienst te nemen voor het onderhoud. Sinds de sluiting opent de conciërge in een enkel geval de deuren voor gasten.

Zouden Rita en Tijl nog rond spoken in hun hotel? Of is er toch iets anders gaande?

Wat ga je doen?

Tijdens je bezoek aan het Escape Hotel betreed je verschillende vertrekken uit de jaren 80.
En je probeert het mysterie achter de verdwijning van Rita Jacobs te ontrafelen.
Verdwijnen jullie ook voor eeuwig in het hotel, of weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen?

Toegankelijkheid

Zwangerschapswaarschuwing:
Zwangere deelnemers zijn welkom in onze escape room, hoewel er geluidseffecten zijn en beperkt stukje kruipen vereist is.


Epilepsiewaarschuwing:
We raden mensen met epilepsie af om deel te nemen aan onze escape room vanwege de aanwezigheid van licht- en geluidseffecten.


Beperkte mobiliteit:
Onze escape room is helaas niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit vanwege de vereiste om een stukje te kruipen.

Spoilers

In onze escape room zijn er geen acteurs en worden er geen bloederige taferelen getoond. Je kunt echter wel schrikmomenten ervaren door licht- en geluidseffecten. Bovendien is er in één ruimte beperkte verlichting.

Klik hier om spoilers te tonen
60 minuten
2 - 6 personen
100 - 156
Hotel, Mysterie, Spannend
Speelbaar in Nederlands. Engels op aanvraag
Bouwjaar 2018

Prijzen

Hier vind je prijzen per persoon en per groep, al deze prijzen zijn inclusief BTW.

Per persoon
Groep

2 Personen

€50 /p.p.
€100 /groep

3 Personen

€37 /p.p.
€111 /groep

4 Personen

€30 /p.p.
€120 /groep

5 Personen

€26 /p.p.
€130 /groep

6 Personen

€26 /p.p.
€156 /groep
Reserveren
 • 5 van de 5 sterren

  “Dit is dus wat een escape room moet zijn. Een goede beleving, een goed verhaal, goede puzzels. Zo een kamer is de beste reclame voor onze hobby.”

  De Milde Dictator
  De Milde Dictator
 • 4 van de 5 sterren

  “Het eerste wat opviel aan de kamer is dat er veel energie gestoken is in het neerzetten van de sfeer. De kamer ademt hotel uit, wat knap is gedaan en zoveel doet voor de beleving.”

  Moess
  Moess
 • 5 van de 5 sterren

  “Sfeervol hotel met uitdagende, goed ontworpen escape room. Puzzels passen goed bij het verhaal en er zijn verrassende wtf-momenten. Kudo's voor de makers.”

  prodigy
  prodigy
 • 5 van de 5 sterren

  “Geweldige ervaring in een authentiek en mysterieus Escape Hotel in België. Flexibele eigenaar, leuke puzzels en sfeervolle entree. Zeker een aanrader!”

  EscapEline
  EscapEline

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Het gebruik ervan is optioneel, maar wordt aangeraden voor optimale functionaliteit. Meer details vindt u in ons cookiebeleid.