Sponsoring van Escape Hotel

Bij Escape Hotel waarderen we de interesse en het enthousiasme van onze bezoekers en de bredere gemeenschap. We krijgen regelmatig verzoeken om verschillende evenementen, organisaties en initiatieven te sponsoren. Hoewel we deze betrokkenheid zeer waarderen, hebben we ervoor gekozen om ons sponsorschap te concentreren op één specifiek goed doel.

Escape Hotel sponsort met trots het Rode Kruis-Olen. Wij geloven in hun missie en waardevolle werk om hulp te bieden aan mensen in nood, zowel lokaal als internationaal. Door ons sponsorschap te concentreren, kunnen we een grotere impact maken en een duurzame bijdrage leveren aan hun projecten.

Omdat we ons volledig willen inzetten voor het Rode Kruis-Olen, nemen we momenteel geen andere sponsoraanvragen in overweging. We hopen op uw begrip hiervoor.

We moedigen iedereen aan om ook het Rode Kruis te steunen en hun fantastische werk te ontdekken. Meer informatie over hun initiatieven en hoe je kunt helpen, vind je op hun website.

Bedankt voor uw begrip en steun.

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Het gebruik ervan is optioneel, maar wordt aangeraden voor optimale functionaliteit. Meer details vindt u in ons cookiebeleid.