Cadeaubon Voordelen

Waarom een cadeaubon kiezen?

Een cadeaubon staat voor een hele belevenis: Het ideale geschenk voor een onvergetelijk avontuur te plannen op het perfecte moment. Bovendien een jaar geldig, flexibel en makkelijk in gebruik.

Flexibiliteit

Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt in onze escape rooms en voor elk beschikbaar tijdslot binnen de geldigheidsperiode.

Gemak

Je kunt je cadeaubon online bestellen of persoonlijk afhalen (enkel op afspraak) bij ons op locatie in Geel.

Bedragen naar keuze

Selecteer een cadeaubon met een waarde naar keuze, beginnend bij €25, om een persoonlijk geschenk binnen jouw budget te geven.

Eenvoudig in gebruik

De ontvanger kan de cadeaubon eenvoudig inwisselen door deze mee te nemen naar zijn/haar escape room ervaring.

Veilige online betaling

Bij onlineaankopen verwerken we je betaling veilig en snel via Stripe, zodat je met een gerust hart kunt afrekenen.

Steun lokaal

Met de aankoop van een cadeaubon steun je een lokaal bedrijf in Geel.

Veelgestelde vragen

Nee, we bieden momenteel enkel fysieke cadeaubonnen aan. Voor ons is het belangrijk om iets tastbaars en bijzonders aan te bieden, een geschenk dat niet enkel waardevol is, maar ook een blijvende indruk nalaat. Onze cadeaubonnen zijn een herinnering aan een gezellig en uniek moment bij Escape Hotel.

Elke cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum, wat de ontvanger voldoende tijd geeft om een bezoek te plannen.

Indien je cadeaubon is verlopen, is het helaas niet meer mogelijk om deze in te wisselen. Zoals vermeld op de cadeaubon zelf en op onze website, zijn cadeaubonnen namelijk slechts één jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Wij adviseren daarom om de geldigheidsduur van de cadeaubon goed in de gaten te houden en deze tijdig in te wisselen.

Ja, het is mogelijk om bij onze escape rooms een BEFEB voucher te gebruiken als betaalmiddel. Het enige wat je hoeft te doen, is de voucher meenemen en deze aan onze medewerkers te geven.

Als jouw BEFEB voucher bijna verloopt, dan adviseren wij om contact met ons op te nemen. In plaats van de voucher te laten verlopen, kun je deze namelijk inwisselen voor een cadeaubon. Op die manier kun je later alsnog bij ons komen genieten van een spannende escape rooms ervaring.

Geef een escape ervaring cadeau!

Verzeker een moment van spanning en plezier met onze cadeaubon. Perfect voor elke gelegenheid – geef een hele belevenis cadeau!

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Het gebruik ervan is optioneel, maar wordt aangeraden voor optimale functionaliteit. Meer details vindt u in ons cookiebeleid.