Veelgestelde vragen

Wat is een escape room?

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een of meerdere kamers wordt opgesloten. De deelnemers gaan op zoek naar sleutels, codes en aanwijzingen. Daarnaast lossen ze puzzels en raadsels op. Alle puzzels moeten (meestal) binnen een uur opgelost worden, zodat ze ontsnappen uit de kamer.

Is de escape room voor iedereen toegankelijk?

Onze escape room bevindt zich op de tweede verdieping. Je moet dus in staat zijn om trap te lopen. Voor de escape zelf moet je kunnen bukken, springen en klimmen. Daardoor is onze escape room minder toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Heb je twijfels of jij (of een andere groepslid) mee kan doen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de toegankelijkheid.

Omwille van de effecten raden we het bezoek aan de escape room af voor mensen met epilepsie, hartproblemen of zwangere vrouwen.

Hoe laat moet je aanwezig zijn?

We vragen je vriendelijk om 15 minuten voor start van het spel aanwezig te zijn. Zodat we een korte introductie kunnen geven over onze escape room en het spel. Ben je later? Dan zijn we genoodzaakt om de tijd in te korten van het spel, zodat de volgende groep op tijd kan starten.

Hoeveel personen kunnen er in de escape room?

Onze escape room is geschikt voor minimaal 2 tot maximaal 6 personen. Wil je met een grotere groep komen? Dan zal de groep opgesplitst worden. Hiervoor dien je meerdere tijdsloten te reserveren. Je kunt ook contact met ons op nemen wanneer je met een grote groep wenst te komen.

Is de escape room spannend?

Onze escape room bevat geen bloederige of schokkende dingen, maar onze escape room wordt steeds een stukje spannender. Dus de adrenaline kan dan stijgen.

Wat kost de escape room?

Onze prijzen variëren tussen de €16 en €30 per persoon. Er geldt een speciale prijs voor een jarige. Bekijk ons prijsaanbod hier.

Vanaf welke leeftijd mag je de escape room betreden?

Onze escape room is geschikt voor personen ouder dan 16 jaar. Onder de 16 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht. Wij raden aan om kinderen jonger dan 12 jaar niet mee te laten doen in verband met de moeilijkheidsgraad van de puzzels en de spanning.

Ik heb geen bevestigings email gehad!

Soms belandt onze email in de spam folder. Kijk de spam folder even na, als je daar onze email niet vind. Kun je altijd contact opnemen met ons en kunnen wij alsnog bevestigen of reservering binnen is.

Waar kan ik mijn auto kwijt?

Meestal is er plek naast het hek, maar het is ook mogelijk om op de oprit de auto te parkeren.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons alleen ter plaatse betalen met cash/contant geld.

Is de escape room te bereiken met openbaar vervoer?

Ja, vanaf Station Geel kun je lijn 84 of 299 nemen en uitstappen bij de halte Geel Kievermond. Wanneer je de bus uitstapt, loop je naar links. Na ongeveer 210 meter/2 minuten lopen ligt de escape room aan de linkerkant. (De busrit vanuit Station Geel duurt ongeveer 10 minuten.)

Wat is het adres?

Molseweg 44, 2440, Geel, België

Routebeschrijving